Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch
Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch Strider Loopfiets 14 inch
Strider Loopfiets 14 inch
VOOR LEEFTIJDEN VAN 3 T/M 6 JAAR De Strider 14x Sport loopfiets is speciaal ontworpen voor groeiende kinderen om fietsen te leren. Kenmerken zijn: Juiste Grootte: Aangepast aan kinderen met handvrien

Artikelnummer

ST-14PK

€ 249,00 *
€ 239,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Om leren fietsen gemakkelijk te maken, is de Strider 14x Sport:

 PRECIES DE JUISTE MAAT

Van stuurgrepen die precies in de handen van een kind passen tot het lichtgewicht frame en een lage stahoogte, de Strider 14x Sport is speciaal ontworpen voor fietsers die nog in de groei zijn.

 EENVOUDIG TE MONTEREN

Help je kleintje binnen enkele minuten op pad met snelle en simpele montage. Alle gereedschappen die je nodig hebt, zijn inbegrepen.

 ZEER VERSTELBAAR

Met de gemakkelijk verstelbare klem met hendel zet je het zadel in een handomdraai hoger, zodat je Strider 14x Sport mee kan groeien met je kind!

 DE EERSTE FIETS MET PEDALEN VOOR JE KIND

Het enige wat nog makkelijker is dan de Strider Easy-Ride-pedalenset monteren, is leren hoe je ermee fietst.

 GEBOUWD OM LANG MEE TE GAAN

Ondanks hun lage gewicht zijn alle Strider 14x-frames gemaakt om alles aan te kunnen wat je kind maar kan verzinnen of meemaken.

 GEGARANDEERD

Om je bezit van een Strider fiets zo optimaal mogelijk te maken, bieden we twee jaar garantie tegen fabricagefouten.


De Strider 14x Sport is de perfecte fiets voor kinderen die leren fietsen. Deze fiets is precies de juiste maat voor groeiende fietsers, met stuurgrepen die goed in kinderhanden passen, een lichtgewicht frame, en lage instaphoogte. Het is eenvoudig te monteren, wat betekent dat kinderen snel kunnen beginnen met hun fietsavontuur. De Strider 14x Sport is zeer verstelbaar met een zadel dat gemakkelijk hoger gezet kan worden. Het is de ideale eerste fiets met pedalen voor kinderen, ontworpen om lang mee te gaan en komt met een garantie van twee jaar tegen fabricagefouten.