We houden ervan om kinderen te inspireren om te fietsen!

Als je lid wordt van de Strider-familie, word je onderdeel van een actieve wereldwijde community… doe je met ons mee? 
Wat is een Facebook-functie? (+ gratis proefversie) | LiveAgent
 

Om het leren fietsen voor kinderen eenvoudiger en aangenamer te maken, zijn de Strider 12-loopfietsen zorgvuldig ontworpen met deze kenmerken:

  • Perfect Afgestemd op Kinderen: Deze fietsen zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes en lichte lichamen. De handgrepen en lichtgewicht frames zijn ideaal voor peuters en bieden een comfortabele rijervaring.

  • Snel en Gemakkelijk te Monteren: Binnen enkele minuten is je kind klaar om te gaan. De Strider 12-loopfietsen zijn zo ontworpen dat ze snel en eenvoudig te monteren zijn, met alle benodigde gereedschappen meegeleverd.

  • Flexibel Verstelbaar: Dankzij handige snelspanklemmen zijn het zadel en stuur gemakkelijk verstelbaar. Dit betekent dat de fiets meegroeit met je kind, waardoor het een duurzame keuze is.

  • Onderhoudsvriendelijk en Lekvrij: Uitgerust met schuimrubberen banden die niet lek kunnen raken en onderhoudsvrije wiellagers, waardoor je nooit zorgen hoeft te maken over lekke banden.

  • Duurzaam en Stevig: Ondanks hun lichte gewicht zijn de Strider 12 fietsen robuust en gebouwd om het enthousiasme en de energie van jonge kinderen te weerstaan.

  • Twee Jaar Garantie: We staan achter de kwaliteit van onze fietsen met een tweejarige garantie tegen fabricagefouten, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor een Strider fiets.

Met deze eigenschappen zijn de Strider 12-loopfietsen een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen een veilige, plezierige en leerzame fietservaring willen bieden.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies