Strider 14 inch loopfiets Groen

Strider 14 inch loopfiets voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De loopfiets kun je ombouwen tot fiets met de optionele pedalenset.

Artikelnummer

SK-SB1-IN-GN 

€ 209,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Strider 14 inch loopfiets voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De loopfiets kun je ombouwen tot fiets met de optionele pedalenset.
 

De Strider 14 inch om zelfvertrouwen te stimuleren

 

De 14 inch is ontworpen om perfect te passen

Speciaal ontworpen op de proporties van een kind. Een lage zit om beter tussen de heupen te passen en bij de fietsuitvoering korte cranks om goed te leren fietsen. Door het smalle ontwerp kan het kind veel kracht kwijt op de pedalen.

De 14 inch groeit met je kind mee.

De 14 inch loopfiets --> fiets is gemaakt om met je kind mee te groeien, hij past dus altijd. Fiets wordt geleverd met een verstelbaar zadel en stuur. De eenvoudige transformatie naar een echte fiets is voor bijna iedereen te doen. Het fietsen op de eigen "loopfiets" bevorderd succes en en zelfvertrouwen bij het leren fietsen.

De 14 inch loopfiets -- fiets is de beste fiets om te leren fietsen.

Het lage zwaartepunt van de fiets zorgt ervoor dat de 14inch makkelijk onder controle te houden is. Het is laag genoeg om de balans te vinden tussen loopfiets en en fiets. Het idee dat kinderen ondanks het fietsen toch met hun voeten bij de grond kunnen geeft ze zelfvertrouwen.